ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Share to:

💡 «Εσύ πώς θα αξιοποιήσεις το ηλεκτρικό ποδήλατο που θα κερδίσεις; »

Α. για κυριακάτικες εξορμήσεις

Β. για να αφήσω επιτέλους το αυτοκίνητο

Γ. για να το κάνω επίδειξη στους φίλους μου

Πες μας με σχόλιο τι πραγματικά θα έκανες ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ακολούθησε όλα τα βήματα του διαγωνισμού και διεκδίκησέ το!

Βήματα διαγωνισμού:

➡️Απάντησε στην ερώτηση επιλέγοντας Α, Β ή Γ με σχόλιο.

➡️Για το Instagram, κάντε follow @sustainablemobility.cy και @opu_collective
➡️Για το Facebook, like @sustainablemobility.cy , @opucollective  και @NLEmbassyCyprus

➡️Κάντε tag έναν/μία φίλο/η.

✅Όροι συμμετοχής:

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 27/05/2024 και ώρα 9:30 π.μ. ως και την 03/06/2024 και ώρα 11:30π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Κύπρο, οι οποίοι έχουν ήδη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας κατά τη χρονική στιγμή συμμετοχής τους στο διαγωνισμό. Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  υπάλληλοι των διοργανωτών εταιρειών και οργανισμών, της εταιρείας Contact Communications,  καθώς και οι συγγενείς τους α’ μέχρι δ’ βαθμού και οι σύζυγοί τους. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί με κλήρωση μέσω λογισμικού. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να ακολουθηθούν όλα τα βήματα όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό. Ο νικητής του δώρου θα ενημερωθεί από την εταιρεία Contact Communications και θα  ανακοινωθεί στο τέλος του ποδηλατικού γύρου στην πλατεία του κτηρίου 360. Το δώρο είναι ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας €949,00. Ο νικητής δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του δώρου με χρήματα. Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει το κουπόνι  εντός τριών ημερών από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού.

Διευκρινίζεται ότι το Instagram/Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ